Simona Halep a câștigat duminică seara  finala turneului WTA de la Montreal, Rogers Cup, pentru a doua oara în carieră, după o partidă  care s-a întins pe durata a trei seturi, în fata jucătoarei  Sloane Stephens care nu a vrut nicio secunda sa cedeze.

Din păcate Simona Halep a fost obligată să închidă gura unor concetățeni  ce au strigat din tribună de mai multe ori celebrul slogan vulgar împotriva PSD.

 Halep a spus românilor din tribună că trebuie să aibă grijă ce strigă pe un teren de tenis, arătând că nu tolerează astfel de mesaje. „A fost un pic altfel astăzi. Vă rog ca data viitoare când mai veniți pe un teren de tenis să respectați această arenă pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri, „ a spus Simona Halep în discursul de la finalul meciului, după ce a câștigat finala Rogers Cup care a avut loc la Montreal. 

 Scorul cu care Halep a câștigat finala a fost 7-6, 3-6, 6-4, dupa 2 ore si 39 de minute de tenis istovitor, chinuitor, plin de spectacol si de tensiune nervoasă.

(Jurnal)