CJ Giurgiu a dat undă verde lucrărilor de reparaţii capitale ale Pavilionului administrativ din Spitalul de Urgenţă Giurgiu

0
135

marian-MinaConsilierii judeţeni, reuniţi cu o săptămână în urmă în şedinţă extraordinară, au aprobat documentaţia tehnico-economică pentru obiectivul de investiţii „Reparaţie capitală pavilion administrativ” – Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în faza de Proiect tehnic şi detalii de execuţie.

Conform referatului prezentat în şedinţă, ce a însoţit proiectul de hotărâre, în cadrul Spitalului de Urgenţă  se află câteva incinte (Ambulanţă, corpul C3 – Pavilion administrativ, Cabinet stomatologic) ce nu au beneficiat niciodată de reparaţii capitale în ultimii 40 de ani.

 Prin implicarea direct a Consiliului judeţean Giurgiu urmează ca aici  să demareze curând lucrări  de consolidare a clădirii, realizarea termoizolaţiei,  refacerea tencuielilor, schimbarea tâmplăriei, modernizarea instalaţiilor termice şi electrice etc. – ne spunea  preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina. El ne-a mai declarat că îşi doreşte totodată  dotarea cu mobilier a spaţiilor din pavilionul  pe care le enumerăm mai sus.

(Jurnal)