Acasă Actualitate Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu: ” Dacă nu vom intra în Schengen este pentru că cei de la Bruxelles nu sunt legați la ochi…”

Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu: ” Dacă nu vom intra în Schengen este pentru că cei de la Bruxelles nu sunt legați la ochi…”

0
Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu: ” Dacă nu vom intra în Schengen este pentru că cei de la Bruxelles nu sunt legați la ochi…”

Recent, Marcel Ciolacu, Președintele PSD, declara că USR ar face totul ca să blocheze intrarea României în Schengen. Solicitat să comenteze această declarație, Președintele USR Giurgiu, Ciprian ALEXANDRU, ne-a spus:

Face parte din filmul „USR e de vină!”  Nu ați văzut că, în ultima vreme, vinovatul de serviciu este USR? Întrarea în Schengen este obiectivul USR, ca al oricărui cetățean onest din țara asta.

Dacă nu vom intra în Schengen este că cei de la Bruxelles nu sunt legați la ochi și văd că avem un ministru de Interne care a furat – doar un pic, nu mult, în teza de doctorat – avem un președinte care îi dăruiește un contract de 600 de mașini BMW prietenului de golf, aveam un ministru al Apărării Naționale care susținea narativul lui Putin, avem un actual ministru al Apărării cu puternice legături cu Securitatea care a schingiuit poporul român timp de 45 de ani, avem o coaliție PSD=PNL care nu a așteptat opinia Comisiei de la Veneția ca să aprobe legile justiției, sfidând practic organismele europene și logica elementară. 

Acestea sunt doar câteva probleme de integritate care în Occident au o pondere foarte mare în analiza membrilor unei comunități și a comunități în sine. Europarlamentarii USR, cei mai activi europarlamentari români, fac un lobby activ proiectului de accedere în spațiul Schengen însă acesta este zădărnicit de sistemul mafiot , apărat de președintele în funcție, Klaus Iohannis – a mai spus Ciprian ALEXANDRU,  Președintele USR Giurgiu.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °