După ce au fost vehiculate, pentru funcția de prefect al județului Giurgiu, nume precum Florian Velicu sau Dumitru Beianu, acestea au fost rapid șterse de pe listele scurte ale liberalilor pentru scaunul de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Apoi, din ce în ce mai des, au început să fie vehiculate variante ale unor persoane din afara Giurgiului.

Astfel, unul dintre ultimele nume aruncate pe piață este cel al lui Ștefan Stan, despre care se vorbește că ar fi un apropiat al liderului PNL Giurgiu, Dan Motreanu. Contactat de reporterii publicației noastre, liderul liberalilor giurgiuveni a precizat că nu îl cunoaște personal și nici nu a făcut asemenea propuneri, nici el, personal, nici organizația pe care o conduce.

Ștefan Stan este membru PNL Călărași, s-a născut în Călărași și, din 16 octombrie 2017, este președinte executiv al TNL Călărași și secretar regional  România-regiunea Sud-Muntenia. Actualmente, locuiește în București și are afaceri în domeniul îngrijirilor la domiciliu (fondator a două asemenea firme).

(Jurnal)