Cine sunt cei doi tineri giurgiuveni care și-au unit destinele de Ziua Îndrăgostiților (FOTO/VIDEO)

0
958

Sunt tineri, frumoși și emoționați. Bogdan Claudiu Luchian și Andreea Mihaela Asan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, începută acum aproape doi ani și jumătate. S-au cunoscut la muncă, s-au împrietenit și s-au îndrăgostit. Din dragostea lor, peste aproape o lună și jumătate urmează să vină pe lume o fetiță, un copil dorit și așteptat. Până atunci, de ziua ei, cu câteva săptămâni în urmă, Bogdan și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare: a cerut-o pe Andreea de soție. Nu a fost cine știe ce fast, ne spunea Andreea. Pur și simplu, a pus întrebarea și…cam asta a fost. Au decis să își unească destinele chiar de Ziua Îndrăgostiților,pentru că și-au dorit să dea un iz aparte evenimentului, și, mai ales, să își amintească, la fiecare aniversare, cât de mult se iubesc.

Primarul Nicolae Barbu a fost cel care a oficiat căsătoria celor doi tineri, al 15-lea cuplu care spune DA de trei ani, de Ziua Îndrăgostiților, de când foișorul din Parcul Alei găzduiește acest eveniment.

https://youtu.be/GqShR8pYpvk

”Vreau să vă urez din partea mea și a administrației locale, casă de piatră, copii frumoși și sănătoși, iar Dumnezeu să fie tot timpul la voi în casă”, a spus primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, după DA-ul hotărât al celor doi tineri.


La finalul ceremoniei, după ce le-a fost înmânat certificatul de căsătorie, primarul Nicolae Barbu le-a oferit celor doi proaspăt căsătoriți un tort și un buchet de flori.

(Jurnal)