Cine sunt candidații PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare

1
299

andrei-cuc-530x300

 Foto: Doi dintre cei nominalizați, pe lista  Alexandru Andrei (stânga) și Răzvan Cuc (dreapta), pentru Camera Deputaților .

 

Social democrații giurgiuveni și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Numele acestora au fost prezentate de chiar liderul organizației, senatorul Niculae Bădălău, în conferința de presă de joi, 6 octombrie.

Este vorba despre: Niculae Bădălău; Cristian Marciu, Cristian Ștenghel și Cristi Matei – pentru Senat și despre: Răzvan Cuc, Alexandru Andrei, Elena Dinu, Cristian Lazăr, Cristina Bălan și Claudia Ion – pentru Camera Deputaților.

Am mizat pe o echipă tânără, mai ales la Camera Deputaților, o echipă formată exclusiv din giurgiuveni, care sunt convins că vor aduce un beneficiu Giurgiului și locuitorilor săi, a spus senatorul Bădălău imediat după anunțarea listei de candidați.

Totodată, liderul social democraților giurgiuveni a precizat că toate aceste persoane nu au fost  alese aleatoriu ci în urma discuțiilor cu președinții de organizații locale și cu primarii din județ, care și-au manifestat aprecierea față de ele.

( Teodora Nicolau)

 

1 COMENTARIU

  1. Bădălău are declaraţii puerile. Eu cred că totuşi judeţul Giurgiu merită să aibă oameni în Parlament cu adevărat reprezentativi, în sensul de a-i reprezenta cu competenţă, bineînţeles care să aibă legătură cu Giurgiu şi care să fi făcut dovada că pot reprezenta cu cinste, demnitate şi competenţă Giurgiul, persoane care să nu fi rămas închistate, limitate local, şi care într-o formă sau alta să mai fi reprezentat judeţul, măcar în domeniul lor de activitate. În mod real, nu împinşi de Bădălău pe bani în diferite funcţii!!! Domnule Bădălău pe dumneavoastră vă interesează să se doarmă în Giurgiu sau să se facă ceva bun pentru Giurgiu? Contează mai mult buletinul decât ştiinţa de a face o lege foarte bună? Fiindcă degeaba vă interesează ca oamenii astia propuşi de dumneavoastră sa mearga pe strada si orice giurgiuvean sa-i traga de maneca si sa le spuna doleantele, DACĂ EI NU LE ÎNŢELEG DOLEANŢELE, NU EMPATIZEAZĂ CU GIURGIUVENII ŞI NICI NU-S CAPABILI SĂ-I AJUTE CU CEVA, CĂ SUNT INCOMPETENŢI!