parapanta-suceava_c00Pasagerul ce se afla alături de pilotul parapantei ce s-a prăbușit  în lacul din   Parcul Comana, a murit după ce paramedicii  au încercat disperat  să-l salveze.  Cetățean de origine rusă, cu rezidență în Capitală, Nik Baydin nu a mai putut fi  ținut în viață  de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o oră de la accident.

Tânărul este chitaristul principal al formației tribut AC/DC, The Rock Romania, care  vineri seară tocmai avusese un concert la Arenele Romane din București.

”Vă anunțăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten și coleg Nik Baydin și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris ieri colegii artistului pe pagina de Facebook a formației.

La rândul său,  Marian Cojocaru, pilotul paramotorului deși a supraviețuit accidentului,  are multiple traumatisme și este în prezent internat la Spitalul de Urgență ”Bagdasar-Arseni” din București. El  este șeful Aerodromului Comana, și  are la activ peste 5.000 de ore de zbor!

(Jurnal)