Cine este primul ministru remaniat…!

0
579

Ședința CEx a PSD de luni 8 ianuarie, a adus în discuție tema remanierilor din Guvernul Tudose. Întrebat la ieșirea din ședință despre acest lucru premierul  și-a susținut  propunerea unei remanieri urgente spunând că acest lucru se va discuta pe larg în următoarea ședință a CEx programată a avea loc la sfârșitul acestei luni.

 Printre ministerele care ar putea fi comasate se regăsesc, pe lângă Apele cu Mediul, Energia cu Economia, Turismul şi Tineretul şi Sportul, Românii de pretutindeni cu Afacerile Externe, precum şi Educaţia şi Cercetarea.

Liderii PSD au decis totodată cine va fi înlocuitorul demisionarei Doina Pană ca ministru al Apelor și Pădurilor. Este vorba de Ioan Deneș, senator PSD de Bistrita .

Ioan Deneș (50 de ani) e la al doilea mandat de senator. Înainte de a fi ales senator în 2012, Deneș a fost consilier local în Beclean și consilier județean în CJ Bistrița, după ce a trecut de la PNL la PSD.

El a ocupat posturile de director comercial la două firme (SC Termotec SRL din Dej și SC Profing SRL din Beclean), profesor la Centrul de plasament din Beclean și electrician la CFR. Este subinginer mecanic, absolvent al Universități Tehnice din Cluj Napoca.

(Jurnal)