Cine din Poliția Giurgiu are interesul de a-l vâna pe parlamentarul Andrei Alexandru ?!

0
947

Cu câteva zile în urmă colegul nostru de la ”Opinia giurgiuveană” semnala un aspect extrem de grav , victimă  fiind deputatul giurgiuvean, Andrei Alexandru. Pe adresa redacției cineva a trimis   o fotografie în care se observă cum autoturismul deputatului giurgiuvean Andrei Alexandru este filmat dintr-o mașină aparținând  MAI. Care este  scopul filmării și de ce imaginile trebuiau luate chiar dintr-un autoturism al acestei Instituții  ar trebui să aflăm în zilele următoare, dacă nu își va vârâ dracul coada, iar răspunsurile la aceste întrebări le vom avea la… Sfântul Așteaptă!

 

Contactat la telefon, deputatul Andrei Alexandru ne-a spus că nu are nici cea mai vagă idee despre cine  ar putea fi autorul acestei filmări și nici scopul acestui demers ”milițienesc”, deși bănuiește că ar putea fi vorba despre doar un fragment dintr-o serie mai lungă de momente în care a fost probabil monitorizat. Din câte știu, în urma unei discuții cu conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu,  instituția s-a sesizat, declanșând o anchetă în această privință. Evident că eu voi anunța Ministerul de Interne și instituțiile abilitate solicitând să fiu informat dacă este vorba despre o acțiune oficială a MAI, a vreunei instituții a statului, ori este acțiunea personală a unui lucrător din această instituție, în nume propriu sau în numele vreunui grup de interese ce urmărește un anumit scop.

Deputatul Alexandru Andrei ne mai spunea că solicitarea sa este legitimă cu atât mai mult cu cât  domnia sa ocupă o funcție importantă, aceea  de secretar al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională din Camera Deputaților!

 

(Jurnal)