Sâmbătă dimineață, 18 septembrie, în curtea Direcției pentru Agricultură a Județului Giurgiu, s-a organizat o nouă Piață volantă, la doar o săptămână după o primă rundă ce s-a bucurat – după cum ne spunea directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor – de un deosebit succes.

Foto: Dulcețuri, gemuri și zacuscă produse, ca la mama acasă, de către membrii unei familii din Malu.

Și de data aceasta o mână de producători din județul Giurgiu a reușit să trezească interesul  zecilor de cumpărători giurgiuveni, atrași de calitatea cât și de prețul produselor ”bio” prezentate aici.

Foto: Legumele au umplut curtea Direcției, ispitind cumpărătorii…

 Foto: Conservele au fost vândute de către toți componenții fermierilor de la cel mai mic , la cel mai mare...

Foto: Mierea de diferite sortimente , în diferite combinații: cu nucă, cu cătină cât și fagurii întregi au îndulcit această zi călduroasă de toamnă…Apropos, ați gustat vreodată miere de rapiță? 

În imaginile alăturate vi-i prezentăm pe câțiva dintre comercianții prezenți în Piața Volantă din incinta Direcției pentru Agricultură a județului Giurgiu și a produselor lor  cu care probabil vă veți reîntâlni în curând de ”ziua produselor agricole” , un fel de ziua recoltei pe stil nou,  ce promite a fi o manifestare de amploare cu participarea unui număr mult mai mare de producători din localități ale  județului nostru.

 

 Foto: Iar peste tot și peste toate, pâinea noastră cea de toate zilele, produsă la fabrica ARTISAN…

(Jurnal)