Cu circa o săptămână în urmă, reprezentanții Primăriei Municipiului Giurgiu finalizau repartizarea, către fiecare dintre cele 283 de scări de bloc (asociații de proprietari) din municipiu, sticlele cu soluție dezinfectantă (Septol), fiecăreia revenindu-i (indiferent de numărul de apartamente incluse în asociație) câte o sticlă de jumătate de litru.

Lucru nu tocmai bine primit de unii locatari, în special de către cei care locuiesc în asociații de proprietari cum este cea a Blocului 75 garsoniere, unde sunt nici mai mult, nici mai puțin, decât 75 de locuințe în asociația respectivă, blocul având o singură scară.

Nu ne comparăm noi cu cei care au 15 sau 20 de locuințe pe scară, lor le-au dat tot o sticlă de jumătate de litru…cum s-o fi făcut împărțirea, nu știm!”, ne spuneau locatarii nemulțumiți.

Mai mult, alți locuitori ai municipiului ne-au semnalat faptul că în unele zone ale orașului nici măcar nu s-a distribuit această soluție.

Nu știm cine poartă vina acestor sincope, cert este că semnalele cu privire la nereguli sunt tot mai multe.

Pentru o mai bună edificare asupra celor care au primit soluția dezinfectantă, și care au și semnat pentru ea (după cum susțin realizatorii listei), se poate verifica lista AICI.

(Jurnal)