gp 

 

Un cititor al cotidianului nostru ne întreba recent de ce stropitorile Primăriei stau în curtea instituției în timp ce Giurgiu Servicii Locale (GSL) udă gazonul verde și plantele sădite pe marginea șoselelor cu o stropitoare particulară.

Întrebat cum justifică această ipoteză, directorul GSL , George Pălălău, ne-a dat și explicația: În primul rând acele stropitori de care vorbește cititorul d-stră nu sunt ale noastre, ci ale DADP-ului . Din ele doar una mai este funcțională și o mai închiriem și noi din când în când… Pentru a putea acoperi necesarul la acest capitol am demarat o procedură de dotare cu mașini de stropit. Deocamdată am achiziționat o cisternă de 3000 de litri , cea pe care cititorul d-stră nu a reușit să o recunoască. Ulterior vom cumpăra și un tractor, cel aflat în dotare fiind uzat moral. Vă pot asigura că stropirile din Municipiu le facem doar cu cele două stropitori de care vă aminteam , una a DADP-ului și cealaltă proprie, recent achiziționată, și că speculațiile pe acest subiect sunt total neîntemeiate – ne-a mai precizat directorul GSL.

(Florian T.)

1 COMENTARIU

  1. Domnule director.
    Mestecenii plantati acum 3 ani pe stinga soselei intre hotel Steua Dunarii si Vama sunt aproape uscati de tot.
    Banuiesc ca nu ati avut drum in zona.
    Daca nu bagam de seama la cum arata spatiile verzi , patim ca la lacul concesionat de linga parcul cu pista de atletism care nu se mai finalizeaza..
    Arbustii de tuia erau in uscare la nici 2 luni de la caderea imparatului( nu ca acesta ar fi avut grija dar erau proaspti plantati)