Cetățeni din Bolintin Vale prinși că furau curent electric! Printre aceștia și un celebru lăutar din Clejani…

0
796

Polițiștii au descins vineri dimineață în mai multe locații din Bolintin-Vale, în județul Giurgiu,  la mai multe persoane suspecte că furau curent electric.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au pus în executare 21 de mandate de percheziție domiciliară, la locuințele mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică din rețeaua de joasă tensiune a unei societăți comerciale și furt de componente ale unor sonde dezafectate”, transmitea Poliția Română.

Majoritatea persoanelor prinse că efectuau astfel de furturi  de energie electrică  erau de etnie romă.

Aceștia pretextau că au mulți copii de întreținut și că prețul facturilor este foarte mare, iar că majoritatea dintre ei nu au servici…

Printre cei depistați de poliție în acest grup se află și celebrul lăutar din trupa binecunoscută de la Clejani, Gheorghe Anghel,  zis „Caliu“.

 Foto: Gheorghe Anghel,  zis „Caliu“.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, urmând ca la finalizarea perchezițiilor să fie dispuse măsurile legale.

Sursa: g4media.ro