Reprezentanții celebrei case de modă Louis Vuitton i-au anunțat oficial pe polițiștii care îi anchetează pe soții Florin și Brigitte Pastramă pentru comercializarea unor măști contrafăcute, care purtau sigla unor branduri renumite, că produsele scoase la vânzare de cei doi au fost niște falsuri.

Și uite așa doamna Pastramă va trebui să se scarine la buzunar căci  avocații casei de modă au anunțat că dorește despăgubiri.

Totul a pornit de anul trecut (22 iulie), când polițiștii au descins în vila soților Florin și Brigitte Pastramă,  la o adresă la care aceștia  dețineau un deposit, fiind  suspectați de anchetatorii de fraudă,

Ei erau bănuiți că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute, care purtau siglele unor firme de lux cunoscute pe plan mondial.

La acel moment soții Pastramă au fost aduși la sediul Poliției pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, cei doi nu ar fi negat în fața anchetatorilor faptul că măștile erau contrafăcute, dar au menționat faptul că nu știau că vânzarea de falsuri este interzisă prin lege.

Conform celor de la Gândul, se pare că  cei doi își promovau produsele de fiecare dată când apăreau în emisiuni, pe la televiziuni…

După percheziții, în urma cărora a fost ridicată o mare cantitate de marfă, au fost trimise mostre la toate casele de modă ale căror branduri au fost desoperite în depozitul soților Pastramă urmând ca acestea  să fie expertizate , rezultatele urmând a fi trimise în țara noastră, pentru a putea fi folosite ca probe. Deocamdată numai firma  Louis Vuitton a finalizat expertiza, concluzionând că măștile sanitare puse în vânzare de cei doi soți, inscripționate cu brandul casei de modă, sunt contrafăcute,  Vuitton constituindu-se parte civilă.

Brigitte Pastramă a fost închisă doi ani !

Brigitte Pastramă a devenit cunoscută publicului ca fotomodel, după ce a câștigat „Top Model România” și „Top Model of the World”. Măritată cu omul de afaceri Octavian Sfăt, aceasta a rămas văduvă în 2002, când a moștenit două cluburi, un restaurant, un hotel și două case.

În acest context, văduva afaceristului a intrat în conflict cu un alt patron de club, pe care l-ar fi sechestrat, ajutată de trei bărbați și l-a obligat să-i dea 5.000 de euro.

 Și astfel Brigitte  a ajuns la mititica, unde a executat doi ani, pe muchie. Eliberată condiționat, femeia, care avea lipici la bogătani,  s-a măritat cu afaceristul Ovidiu Torj,  mariaj ce s-a dovedit în scurt timp, un eșec.  La puțin timp după divorț ea s-a măritat cu fostul tenisman Ilie Năstase de care a divorțat, aruncându-se în brațele lui Florin Pastramă.

(Jurnal)