Cele mai noi locuri de muncă în Giurgiu. Oportunități pentru manageri și tehnicieni

0
883

Primăvara anului 2023 aduce noi locuri de muncă în Giurgiu, cu perspective pentru tinerii dornici să își construiască o carieră, dar și pentru candidații cu experiență care caută posturi de manager sau analist.

Lista cu locuri de munca Giurgiu este variată în această perioadă, fiind oferte în domenii precum alimentația publică, IT, instalații electrice, dar și în domeniul naval. Consultă platforma ejobs.ro pentru mai multe oferte și oportunități de carieră în Giurgiu și în împrejurimile orașului.

Contabil – santierul naval

Una dintre marile companii care activează pe șantierul naval din Giurgiu este în căutarea unui contabil cu minim 3 ani experiență în domeniu. Sunt necesare studii medii sau superioare de specialitate. Angajatorul oferă un pachet salarial atractiv și bonuri de masă.

Tehnician – producție de bere

Una dintre cele mai bune companii românești de bere oferă un post de tehnician care trebuie să se ocupe de instalarea și întreținerea dozatoarelor și a vitrinelor frigorifice. În acest sens, este căutat un candidat cu studii medii tehnice, cu experiență pe instalații similare și cunoștințe practice frigotehnice și electromecanice. Se oferă mașină de serviciu, bonusuri, asigurare medicală privată, tichete de masă și al 13-lea salariu.

Reprezentant vânzări – producția de lactate

Pentru candidații cu experiență în vânzări, poate fi o bună oportunitate postul de reprezentant de vânzări pentru zona Giurgiu la una dintre cele mai mari companii românești de produse lactate.

Este necesară experiența de minim doi ani pe un post similar și se caută o persoană bine organizată, cu abilități de negociere și comunicare. Oferte similare de la aceeași companie se regăsesc pe platforma www.ejobs.ro și în oferta de locuri de muncă Roman, pentru zona Neamț și Bacău.

Programator PHP/web developer – incentive marketing

Candidații cu o experiență solidă în programare și dezvoltare de noi aplicații au șansa să aplice pentru un post de programator PHP în domeniul incentive marketing. Este unul dintre cele mai bune locuri de muncă în Giurgiu și se adresează unui candidat cu minim 3 ani experiență în software engineering, un bun cunoscător de PHP, Javascript, Ajax sau Laravel.

Director de magazin – articole sportive

Unul dintre cele mai populare magazine de articole sportive oferă un post de direct pentru un candidat cu abilități deosebite de comunicare și leadership, cu experiență relevantă pe o poziție similară și mai ales cu experiență în vânzări în retail. Se oferă un salariu competitiv, bonusuri din vânzări și bonuri de masă.

Șef de unitate – patiserie și covrigărie

Un alt post de conducere, pe lista cu locuri de muncă în Giurgiu, se oferă de către una dintre cele mai populare companii cu produse de patiserie și covrigărie. Este nevoie de studii medii, experiență în alimentația publică, dar și experiență în coordonarea unei echipe de lucru. Angajatorul oferă un salariu motivant și posibilități de promovare.

Electrician – domeniul energetic

Unul dintre cei mai mari furnizori de energie și gaz natural oferă un post de electrician în Giurgiu, pentru o perioadă de 2 ani. Se caută un inginer cu experiență, care se poate ocupa de lucrările de mentenanță la instalația de distribuție de medie și joasă tensiune. Pe lângă salariul adecvat, se oferă și un abonament pentru servicii medicale la o clinică privată, zile libere în plus, precum și șansa de promovare și dezvoltare a carierei.

Candidații interesați de noi un job part time sau full time in Giurgiu se pot orienta și către ofertele noi din alte județe sau spre joburi de acasa.

Ofertele de locuri de muncă sunt variate la începutul acestui an și multe dintre ele se adresează și candidaților flexibili, care pot lucra și în județele vecine. Astfel ca dacă ești interesat de locuri de munca Giurgiu, locuri de munca Caracallocuri de munca Pitesti sau de locuri de munca Otopeni si alte orase, poți consulta pe platforma ejobs.ro toate ofertele de lucru din împrejurimi sau de remote jobs!