Ziua de 1 Martie constituie un bun prilej să le transmiteţi gânduri bune celor dragi. Dacă vă plac mai mult mesajele amuzante, vă prezentăm câteva idei de mesaje de 1 martie haioase pe care le puteţi trimite persoanelor apropiate, cu ocazia sosirii primăverii.

Martie cel călător/ Îţi trimite-un mărţişor/ Nu e lucru de valoare/ Dar atenţia e mare!

La mulţi ani, mama! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Iată de ce m-am gândit să-ţi trimit copiii vreo lună.

Sunt veteran în Legiunea Străina şi am luptat 4 ani ca mercenar în Afghanistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… aşa se întamplă în fiecare an.

Acum mi-e uşor să-ţi dau un mesaj sms ăi să-ţi iau un mărţişor să sărbătorim venirea primăverii, nu am uitat nici până acum că cel mai greu mi-a fost în 1990 când ţi-am luat mărţişorul printre gaze lacrimogene…ca toţi minerii.

Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi… parale!

Cu drag de mărţişor, primeşte primăvara în sufletul tău, şi fie ca acest anotimp să îţi aducă în viaţa ta împlinire şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. Îţi doresc o primăvară frumoasă!

Chiar dacă uneori ţăranul român îşi bate femeia de-o snopeşte, de 1 Martie nu uită de Mărţişor… că aşa e româneşte.

Atunci când popoarele migratoare veneau cu gânduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dădeam mărţişoare… pentru că aşa-i românul, primitor.

Ştiu că era mai frumos să-ţi iau un mărţişor decât să-ţi dau un mesaj pe telefon, dar înţelege-mă şi pe mine, sunt un fel de Eminescu şi trăiesc numai prin rime.

(Jurnal)