Cele mai bune trucuri pentru pariuri pe mobil în 2019

0
104

Pariurile pe mobil au devenit incredibil de populare în ultima perioadă și această tendință va continua. De ce sfaturi de pariuri pe mobil ai nevoie pentru a-ți maximiza profitul?

Pariuri pe mobil în 2019

Pariurile online au avut un impact imens asupra industriei în ultimii ani și această tendință va continua mult timp.

Datorită numărului tot mare de persoane care dețin smartphone-uri, numărul pariorilor care fac pariuri de pe mobil, ținând cont de diverse pronosticuri fotbal,  continuă să crească și este pentru un motiv bun.

Există multe avantaje ale pariurilor online, în special de pe un dispozitiv mobil. Durează câteva secunde pentru a debloca telefonul smartphone, a deschide aplicația de pariuri pentru mobil și a plasa pariurile dorite.

Nu este surprinzător faptul că pariurile pe mobil sunt atât de populare, având în vedere că este atât de ușor procesul.

Dar, ca majoritatea oamenilor, probabil că sunteți interesați de modul în care vă puteți maximiza câștigurile din pariurile plasate pe mobil. Acesta este motivul pentru care am scris acest articol.

Sfaturi pentru pariuri pe mobil în 2019

-Plasați pariuri în timpul desfășurării meciului;

-Verificați-vă pariurile;

-Utilizați diferite aplicații de pariere;

-Protejați-vă aplicațiile de pariuri;

-Cercetați pariurile.

Plasați-vă pariurile în timpul desfășurării meciului

Primul nostru sfat pentru pariuri pe mobil este să plasați pariuri în timpul desfășurării meciului, precum și pariuri pre-meci. Unul dintre avantajele plasării pariurilor în timpul meciului, de pe mobil, este ușurința întregului proces. Nici nu trebuie să plecați de acasă, nici să încetați să urmăriți meciul live.

Au trecut zilele în care trebuia să mergeți la sala de pariuri pentru a plasa pariurile. Pentru pariorul modern, întregul proces pare, cu siguranță, preistoric.

Pariurile în timpul  meciului oferă pariorilor o altă opțiune atunci când vine vorba de găsirea valorii la casele de pariuri. Anumite case pot oferi cote mai mari sau alte stimulente pentru a-i determina pe pariori să parieze live.

Scopul pariorului este de a-și maximiza valoarea pe care o poate obține de la casele de pariuri.

Verificați-vă pariurile de două ori

Un alt sfat de importanță vitală pentru pariuri pe mobil este verificarea de două ori a pariurilor. Este atât de ușor să plasați pariuri în 2019, încât puteți face greșeli atunci când plasați pariurile. Tocmai asta trebuie să evitați dacă câștigați pariuri pe fotbal și pariuri plasate pe alte sporturi.

Ce ar trebui să verificați de două ori? Mai jos sunt anumite aspecte pe care vă recomandăm să le luați în considerare.

Pariurile voastre înainte de a le plasa

Este foarte ușor să selectați piața greșită atunci când plasați pariuri pe mobil. Ecranul este destul de mic, ceea ce înseamnă că puteți greși, deoarece nu vedeți bine ceea ce apare pe ecran.

Verificând de două ori pariurile înainte de a le plasa, este posibil ca pariurile voastre pe mobil să fie exacte. Dar dacă nu sunt, acum este cel mai bun moment pentru a afla asta.

Pariurile voastre după ce le-ați plasat

De asemenea, ar trebui să verificați pariurile după ce au fost plasate și acceptate de casa de pariuri. Pot apărea greșeli și este mult mai ușor să rezolvați problemele, identificându-vă greșeala mai devreme decât mai târziu (când deja nu mai puteți face nimic).

Orice s-ar putea întâmpla în această situație. Cu toate acestea, dacă sunteți un parior cu experiență, este posibil să fiți capabili să mergeți la un betting exchange și să vă plasați pariul înainte de începerea meciului.

Utilizați diferite aplicații de pariere

Al treilea sfat pentru pariuri pe mobil este să folosiți mai multe aplicații diferite de pariuri. Faceți asta din mai multe motive:

-Acces la mai multe promoții și pariuri gratuite;

-Acces la cele mai bune cote;

–  Caracteristici diferite în procesul de pariere.

Acces la mai multe promoții și pariuri gratuite

Acesta este un motiv bun pentru a utiliza mai multe case de pariuri. Trebuie să căutați cât mai multe promoții și pariuri gratuite.

Din fericire, este relativ ușor în lumea modernă a pariurilor online, deoarece există mereu o gamă uriașă de pariuri gratuite la majoritatea caselor de pariuri.

Acces la cele mai bune cote

Cotele sunt o componentă vitală a pariului vostru, așa că ar trebui să le căutați mereu pe cele mai bune.

Utilizarea unui comparator de cote vă va ajuta în această privință. Cercetând piața și găsind cele mai bune cote, veți maximiza profitul dacă ați pariat.

Evident, pentru a profita de cote cu valoare mare, trebuie să vă deschideți cont la mai multe case de pariuri.

Oferte diferite în procesul de pariere

Operatorii de pariuri oferă diverse oferte pentru a atrage jucătorii pe platforma lor. Verificați ofertele puse la dispoziție la diverse case de pariuri și apoi pariați. M