Ce spune deputatul Elena Cristina DINU despre Summit-ul “România fără hepatite”

0
56

Recent, deputatul giurgiuvean dr. Elena Cristina Dinu a participat la un important summit pe probleme de sănătate. Despre acest eveniment, deputatul giurgiuvean scria, pe pagina sa de socializare:

“Am participat, în calitate de speaker, la RoHepat Summit “România fără Hepatite”, eveniment partener al Presedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Ca membru în grupul de inițiativă RoHepat, am participat la această întâlnire alături de reprezentanți ai Ministerului Sănătăţii, ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, alături de reprezentanți ai profesioniștilor în domeniu și de cei ai asociațiilor de pacienți.

M-am alăturat încă de la început acestui proiect strategic cu dorința, dar și cu convingerea că România trebuie să își atingă obiectivul asumat: de control și eliminare a hepatitelor virale, până în anul 2030.

I-am asigurat pe toți cei prezenți că vor avea în mine un susținător care va milita, în limita competenţelor sale, pentru atingerea obiectivului care ne-a reunit astăzi.

FelicităriPoint Public Affairs pentru organizare!”, a mai scris Cristina Dinu.