Ce salarii au angajații din Kaufland…La cât ar putea crește din iunie și care sunt celelalte bonusuri de care ei beneficiază…

0
742

     Cu siguranță uneori v-ați întrebat cât câștigă un salariat la un supermarket. Dovedind transparență,  supermarketul Kaufland face public salariul angajaților săi, anunțând faptul că din luna iunie, unul dintre cele mai  solicitate  supermarketuri din România și cu siguranță, din Giurgiu, va majora salariile angajaților săi, conform Bugetul.ro.

Totodată Compania anunță că în perioada iunie-decembrie, a decis să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători…

Astfel, angajații urmează să  aibă în curând un salariu brut de 7.600 lei de lei, valoare care include sporurile și tichetele de masă.

De asemenea, din toamnă ( luna septembrie), valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

Valoarea  totală a pachetului de beneficii pentru angajați în acest an financiar va  include diverse beneficii și majorări salariale pentru toate posturile de execuție din cadrul companiei.

Conform Kaufland România, primele și voucherele reprezintă însă doar o parte din pachetul de beneficii pe care Kaufland România îl acordă angajaților săi.

Suplimentar, aceștia beneficiază de:

    zile în plus de concediul de odihnă – calculate în funcție de vechimea în companie, asigurare voluntară de sănătate, pachete cadou acordate de sărbători sau pentru începerea anului școlar, în cazul angajaților cu copii, cursuri online gratuite pentru copii, dar și de reduceri la serviciile acordate de diverși parteneri externi (abonamente la telecomunicații, servicii de turism și servicii culturale).

Totodată, angajații Kaufland beneficiază de abonament 7card – pentru activități de sport și relaxare, și Bookster – platforma de lectură care funcționează ca o bibliotecă publică.

Surse: Bugetul.ro