Locuitori ai străzii Prunaru, din municipiul nostru, publicau, pe conturile de facebook, în cursul serii de 16 iulie, mai multe imagini desprinse parcă dintr-o localitate afectate de viituri: mașini înghițite de gropi și noroi, oameni care merg pe străzi cu apa până la brâu.

Din cele postate de aceștia, era vorba despre o defecțiune survenită la conducta de apă din zonă, defecțiune provocată, spuneau locuitorii străzii Prunaru, de niște lucrări de modernizare. 

Contactați telefonic, reprezentanții SC APA SERVICE SA Giurgiu, au precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”: 

„A fost vorba despre două avarii survenite la branșamentul de apă potabilă, ca urmare a unor lucrări de modernizare a canalizării pluviale. Aceste lucrări sunt făcute de o altă societate comercială, dar sunt supervizate de angajați ai APA SERVICE. Din păcate, lucrătorii societății respective nu au fost atenți și au deteriorat branșamentul de apă. Cu toate acestea, lucrătorii SC APA SERVICE SA au remediat defecțiunea și, în jurul orelor 5,00 în această dimineață (n.r. – 17 iulie) au repus în funcțiune sistemul de alimentare cu apă potabilă!”, au mai precizat reprezentanții SC APA SERVICE SA Giurgiu. 

(Jurnal)