Ce persoane vor fi scoase de la plata întreţinerii…!

0
215

listelelaintretinere2-1348604302Aleşii noştri pregătesc un proiect care priveşte asociaţiile de proprietari, şi care, dacă va fi aprobat,  va scoate de la plata întreţinerii câţiva membri de familie. Cine sunt ei?

Proiectul se referă la  o lege privind scoaterea de la plata întreţinerii a copiilor mai mici de 3 ani, care  a trecut deja de Senat. Cheltuielile ar urma să fie acoperite de către toţi locatarii. Asociaţiile de proprietari şi chiar şi familii cu copii nu sunt de acord cu o astfel de propunere.

Proiectul de lege aprobat de Senat prevede că asociaţiile de proprietari pot decide scoaterea de la întreţinere a copiilor cu vârste de până la trei ani. Pe scurt, asta ar înseamnă că familiile cu copii mici ar plăti mai puţin. Iar celelalte, mai mult, căci cheltuielile totale în clădire nu ar fi modificate. Ideea nu pare să le surâdă nici măcar celor care ar avea numai de câştigat de pe urma ei. Ca să intre în vigoare, propunerea legislativă trebuie să treacă şi de Camera Deputaţilor, apoi să fie promulgată de preşedinte.

(Jurnal)