Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Noi modificări! Ce pățesc persoanele care părăsesc locul carantinei sau izolarea la domiciliu.  USTURATOR!

Noi modificări! Ce pățesc persoanele care părăsesc locul carantinei sau izolarea la domiciliu.  USTURATOR!

0
Noi modificări! Ce pățesc persoanele care părăsesc locul carantinei sau izolarea la domiciliu.  USTURATOR!

Conform modificărilor Ordonanței  Militare nr. 4 ce intră în vigoare de luni,  30 martie 20202, la art.3 – (1) se arată că: Persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente, vor fi sancționate contravențional conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, cu modificările și completările ulterioare, și vor fi obligate să reia ciclul de 14 zile de carantinare, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

(2) Persoanele care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare, vor fi sancționate contravențional conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, cu modificările și completările ulterioare, și vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
12.5 ° C
12.5 °
12.5 °
69 %
4.3kmh
100 %
vin
17 °
sâm
13 °
Dum
15 °
lun
19 °
mar
10 °