alegeriO propunere inovatoare vine din partea PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie. Ca un adevărat om de stânga, preşedintele social democraţilor,  Liviu Dragnea a dat ordin filialelor să găsească pentru parlamentare, persoane cu dizabilităţi!

 „Facilităţi pentru românii, persoanele cu handicap de cetăţenie română, care ar putea ajunge parlamentari…” – solicita Liviu Dragnea,  În consecinţă PSD-ul va avea asemenea oameni pe liste.

La rândul său, Alina Gorghiu, copreşedintele PNL declară: „Pe listele noastre se vor regăsi oameni de afaceri, vor fi oameni de cultură, vor fi rectori ai unor universităţi de renume din România.

Liderul PMP, preşedintele Traian Băsescu are un cu totul alt principiu în politică: El doreşte pe listele partidului pe care-l conduce orice cetăţean care are o meserie: Este momentul listelor. Să ai o meserie. Nu o diplomă. O meserie pe care să o fi practicat înainte să ajungi în Parlament, pentru că asta îţi dă libertate – spune Băsescu.

Partidele noi caută oameni noi, cu profil de tehnocrat. Nicuşor Dan susţine chiar că este posibil ca în oferta USR pentru parlamentare să se regăsească cinci sau şase miniştri din cabinetul lui Dacian Cioloş.

Jurnal