Într-o recentă discuţie purtată cu preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Giurgiu, Severius Niţulescu, acesta ne preciza faptul că şi pentru anul 2019 sunt pregătite o mulţime de acţiuni şi de surprize – plăcute – pentru membrii şi membrii simpatizanţi ai asociaţiei.

„Avem în vedere continuarea programului cu împrumutul special pentru lemne, acordat membrilor noştri, cu dobândă de doar 4%. Un avantaj în acest caz este că doritorii pot obţine acest împrumut, chiar dacă mai au un alt împrumut în derulare. Tot în privinţa împrumuturilor, vă pot spune că din această vară, mai exact din luna iunie, avem în vedere împrumuturi pentru electrocasnice, tot la fel, cu dobânzi extrem de avantajoase”, ne spunea preşedintele CARP Giurgiu.

De asemenea, acesta mai preciza că şi pe parcursul acestui an, începând cu luna mai, membrii CARP Giurgiu vor putea beneficia de excursii, ca şi pe parcursul anului trecut.

„Pentru 2019 le-am pregătit, ca destinaţii, Valea Trandafirilor, Balcicul şi Veliko Târnovo din Bulgaria, iar pe teritoriul României ne-am gândit la Mânăstirile Ghighiu şi Dealu, la Curtea de Argeş, Bâlea Lac şi parcurgerea întregului Transfăgărăşan, dar şi o vizită la Alba Iulia. Trebuie să menţionez faptul că, pentru cei care doresc să meargă în excursiile programate în Bulgaria, este absolut necesară deţinerea unei Cărţi de Identitate, nu a unui Buletin de Identitate – model vechi, cu mai multe pagini”, a mai precizat Severius Niţulescu.

(Jurnal)