Ce i-au găsit polițiștii, unui tânăr din Ghimpați care se ocupa de furtișaguri …

0
158

hoti-de-case-si-masiniJoi , 16 februarie , polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Ghimpați și Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat o razie pe raza comunei Ghimpați, județul Giurgiu, pentru menținerea ordinii publice, prevenirea accidentelor rutiere și diminuarea fenomenului infracțional.

Pe timpul raziei au fost verificate persoane și unități comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2 320 lei și reținute 2 permise de conducere.

Tot pe timpul raziei a fost efectuată și o percheziție  la domiciliul unei persoane din comuna Ghimpați județul Giurgiu bănuită de comiterea unor furturi din locuințe. Cu ocazia percheziției la domiciliul lui P. I., un tânăr de 17 ani, au fost  găsite  mai multe bunuri de uz casnic provenite din furturi, dar  și ustensilele folosite la comiterea infracțiunilor.

Tânărul a fost reținut 24 ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat,  iar  la data de 17 februarie  a fost  prezentat Judecătoriei Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

(Jurnal)