Cristian Șuță , purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, a relatat în exclusivitate ,despre acest eveniment, pentru Jurnal giurgiuvean, următoarele:

Undeva, după miezul nopții, la ora 12,20 (n.r. – ora 00,20) polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați prin plângere scrisă de către un bărbat de 57 de ani din Grădinari cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni comise de un bărbat de 56 de ani din Bolintin Vale. Totul ar fi pornit de la o discuție în contradictoriu, la un eveniment privat din comuna Comana, desfășurat într-un restaurant din comuna amintită.

Bărbatul de 56 de ani l-a agresat pe cel din Grădinari.Sunt persoane politice cunoscute, nu vă pot da numele, nu asta contează, suntem oameni, până la urmă.

Ca urmare a plângerii, s-a întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe și amenințări, dosar penale care urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, având în vedere calitatea învinuitului, ei având competențe de soluționare. Deocamdată nu știu dacă persoana agresată s-a adresat Serviciului de Medicină Legală, colegii mei de la Poliția Municipală l-au îndrumat într-acolo, pentru că la dosar contează un astfel de act!” a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

(Jurnal)