CaricaturaA trecut  mai bine de o jumătate de an,   de când coaliția ALDE-PSD a căștigat alegerile cu un program de  guvernare  ambițios  și fantezist. Liderii coaliției de la Giurgiu aveau acum   privilegiul de a implementa măsurile  la nivel local, respectiv județean. Numai că o parte a acestei coaliții nu s-a evidențiat păna la acest moment decât prin numirile clientelare , de gașcă. pe la diferite Regii și Companii Naționale . Un demers politic  care după cum observăm nu are nicio legătură cu prosperitatea promisă giurgiuvenilor  sau implementarea unor proiecte ”mărețe” în Municipiu sau în teritoriu,  ci doar cu bunăstarea personală a celor  ce au făcut promisiunile.  

Indivizi  cocoțați pe ditamai funcțiile sub pălării prea mari pentru statura lor  intelectuală,  fără a  poseda vreo expertiză profesională în domeniile unde au fost numiți politic,   sunt răsplătiți astăzi, pentru efortul depus în timpul alegerilor  de a-i fi amăgit pe oameni cu promisiuni , cu  salarii uriașe.  

Vom încerca în următoarele săptămâni să analizăm împreună cu dumneavoastră , fiecare promisiune făcută alegătorilor giurgiuveni, în Campania electorală, de către fiecare dintre cei care astăzi ocupă posturi cu greutate ,  pentru a ne da   seama împreună de impostură, cine sunt de fapt aceste personaje și cât de proști ne  consideră ei…Cu cine începem?

Așteptăm comentariile voastre!  

( Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. Ideal ar fi sa incepem cu nasu bolintineanu…..si sa continuam cu maretele lor realizari ….mamograf la Spitalul judetean…groapa ecologica de la Fratesti….rezilierea contactelor cu asfaltatorii….mai multa administratie si mai putina politica….numirea in functii pe competenta si expertiza……numai si NUMAI MINCIUNI !!!!