Din păcate, Giurgiu se face din nou remarcat în plan național, și nu în mod pozitiv…- scrie pe facebook-ul personal, deputatul giurgiuvean Alexandru Andrei.

Scandalul înregistrării în care liderii PSD Giurgiu jignesc grav Diaspora românească a făcut înconjurul țării, aruncând o umbră neagră asupra întregii organizații PSD, târâtă – nedrept – în acest scandal național.

Ca parlamentar ales pe listele acestui partid, în organizația cu cele mai bune rezultate la alegerile din 2016 (ceea ce înseamnă că PSD s-a bucurat de încrederea majorității giurgiuvenilor), mă disociez categoric de astfel de manifestări, ce arată dispreț față de Diaspora și față de români, în general și îi asigur pe giurgiuveni că nu aceasta este poziția PSD Giurgiu, per ansamblu, ci este vorba despre poziții strict personale ale celor implicați în acest scandal.

Îmi cer scuze public, ca membru PSD, față de giurgiuveni – mulți dintre ei simțindu-se, evident, lezați, în condițiile în care au rude și prieteni în Diaspora – dar și față de românii din afară, care au fost victimele acestui gest suburban și îi asigur de respectul și aprecierea mea – mai precizează parlamentarul PSD, Alexandru Andrei.

(Jurnal)