Pui, cozonac, dulciuri și ouă roșii, în meniul pregătit de Direcția de Asistență Socială Giurgiu pentru cei aproximativ 40 de asistați ai Cantinei de Ajutor Social. 

Joi, 16 aprilie, aceștia au primit hrana pentru cinci zile, pentru intevalul 16 – 20 aprilie, meniul pregătit fiind următorul: 

  • Ciorbă de porc
  • Varză a la Cluj
  • Pui grill (de gătit)
  • Ficăței de pui – 0,5 kg
  • Ouă roșii – 10 buc
  • Salam Italian  – 0,6 kg
  • Parizer de pui – 0,5 kg
  • Cozonac – 1 buc
  • Suc – 2 l
  • Corn cu ciocolată – 1 buc
  • Pateu de ficat – 200 gr
  • Brânză topită – 140 gr
  • Smântână – 400 gr 
  • Margarină
  • Gem
  • Ceai
  • Conservă din carne de vită
  • Pâine – 5 buc

De acest meniu benficiază, după cum ne spunea directorul DAS Giurgiu, Viorica Bănescu, atât cei 33 de beneficiari de hrană de la Cantina de Ajutor Social, cât și cei 8 internați în Centrul de Primire în Regim de Urgență de la Giurgiu Nord.

(Jurnal)