Marți, 5 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au sărbătorit ”Ziua Internațională a Învățătorului” alături de cadrele didactice giurgiuvene , desfășurând activități informativ-preventive în cadrul Programului de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor.

Manifestările prilejuite de această zi nu s-au limitat la Municipiul Giurgiu. Despre activitatea de prevenire au fost informați și  elevii cât și cadrele didactice din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1, comuna Valea Dragului. Acțiunea  a fost una interactivă, copiii inițiind un dialog cu cadrele IPJ, despre calitățile polițistului, atribuțiile poliției cât și despre rolul Poliției în școli și societate.

Cu ocazia Zilei  Învățătorului, polițiștii au oferit cadouri simbolice atât doamnelor învățătoare din cadrul Școlii Gimnaziale, Numărul 1, Valea Dragului cât și elevilor participanți la concursul de desen „Polițiștii – prietenii noștri”, care au fost premiați cu un telefon, tabletă, seturi de pictură și pixuri inscripționate.

 

(Jurnal)