banii-alocati-judetului-giurgiu-pentru-drumuri-judetene-si-comunale-repartizati-prin-hotarare-a-consiliului-judeteanJoi, 9 februarie, consilierii județeni reuniți în ședintă ordinară, au dezbătut și aprobat 32 de proiecte de hotărâri incluse pe ordinea de zi, la care s-a adăugat o suplimentare.

 

Dintre acestea, două au vizat aprobarea documentației tehnico-economice pentru modernizarea drumurilor județene 505 Putineiu – Chiriacu, respectiv 412 Vărăști – limită județ Călărași – în faza de documentație de avizare a lucrărilor de intervenții.

Valoarea primului obiectiv de investiții este de 3.024,15 mii lei (inclusiv TVA), iar a celui de-al doilea de 4.332,92 mii lei (inclusiv TVA).

Ambele proiecte au fost aprobate în unanimitate de voturi.

Tot în unanimitate de voturi au primit votul favorabil al consilierilor alte cinci proiecte de hotărâre referitoarea la reabilitarea altor drumuri județene, și anume: DJ 401 Herești – Hotarele, DJ 412 C Uiești – Goleasca, DJ 401 A Palanca – Stoenești, DJ 404 – limită județ Dâmbovița – Drăgăneasca – Florești și DJ 601 Bolintin Deal – Bolintin Vale – Malu Spart. Mai exact, aleșii județeni au aprobat devizul general după încheierea contractelor de achiziție publică, cu cota de TVA de 19% pentru lucrările rest de executat, precum și cheltuielile de cofinanțare de la bugetul local.

(Teodora Nicolau)