Miercuri, 25 septembrie, aleşii locali s-au întâlnit în şedinţă ordinară, având de aprobat, pe ordinea de zi, un număr de 35 de proiecte de hotărâre, cărora li s-au adăugat alte şase puncte suplimentare. 

Printre proiectele care au devenit hotărâre se numără strategia privind amenajarea, întreţinerea şi administrarea spaţiilor verzi din Municipiul Giurgiu, concesionarea prin licitaţie publică a mai multor terenuri şi imobile din municipiu, modificări de state de funcţii ale diverselor direcţii din subordinea Consiliului Local, vânzări de terenuri, retragerea din ADI „Sănătate Asigurată prin Apă Curată” a comunei Bucşani, transmiteri în folosinţă gratuită a mai multor suprafeţe de teren, precum şi aprobarea unor sprijine financiare, în valoare totală de 30.000 lei. Un alt proiect aprobat de consilierii locali a vizat aprobarea listei de repartizare a locuinţelor pentru tineri în regim de închiriere, construite prin ANL, întocmită pe baza listei de priorităţi aprobate în 30.05.2019. 

Ca urmare a trecerii, în subordinea Primarului, a Direcţiei Poliţiei Locale, aleşii locali au mai aprobat trecerea în proprietatea Aparatului Primarului a camerelor de supraveghere din oraş. 

(Jurnal)