La scurt timp după ce a decis să demisioneze din funcţia de ministru al Transporturilor, giurgiuveanul Răzvan Cuc a făcut un scurt bilanţ a ceea ce au însemnat cele 10 luni de mandat în fruntea Ministerului Transporturilor, pe care, la solicitarea noastră, ni l-a pus la dispoziţie.

„Misiunea mea la Ministerul Transporturilor se încheie după 10 luni. Un timp extrem de scurt, în care am reuşit să deblochez cele mai mari proiecte de infrastructură din România.  În mandatul meu, aproape 300 de km de autostradă, în valoare de 14,85 miliarde de lei, au fost scoşi la licitaţie şi am lăsat în lucru proiecte pentru a fi lansate în valoare de circa 16 miliarde de lei. Un record pentru orice ministru care a gestionat domeniul infrastructurii. Au fost 10 luni în care nu am cedat presiunilor venite din toate părţile, externe şi interne. Am ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării.” 

Totodată Răzvan Cuc nu a uitat să le mulţumească celor care i-au fost alături în acest mandat: „Mulţumesc colegilor social-democraţi care mi-au dat de trei ori votul lor de încredere. Mulţumesc colegilor din minister, care au acceptat să se înscrie în cursa nebună de a pune pe roate proiecte uitate, voit sau nu, în sertare şi îi urez mult succes colegului meu Felix Stroe în mandatul său!”

La acest moment, aşa cum ne declara, Răzvan Cuc a revenit în băncile Parlamentului, unde, după cum se ştie, a obţinut un mandat de deputat de Giurgiu, iar în această calitate promite că va continua să sprijine toate proiectele de infrastructură.

(Jurnal)