Ce au făcut MITOCANII ŞOSELELOR într-o singură zi!

0
192

da-1374191351Miercuri, 19 iulie mitocanii şoselelor, după cum i-am botezat noi pe cei ce încalcă legile în trafic, s-au înghesuit parcă, să le strice ziua poliţiştilor de la servicul rutier…

La ora 11.27, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe un tânăr de 25 ani, din comuna Băbăiţa, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 6 pe raza localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere. Tânărul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice de o persoană care nu posedă permis de conducere

În după amiaza aceleiași zile, la  ora 17.55, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un minor de 16 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea pe Bd. Academician Miron Nicolescu  din municipiul Giurgiu, o motocicletă neînmatriculată în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere. Minorul este cercetat , la rândul său, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere.

În jurul orei 17.50, un tânăr de 26 ani, tot din municipiul Giurgiu,  ce nu poseda permis de conducere şi a flat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul pe strada Comana din localitatea Comana judeţul Giurgiu, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Vedea, judeţul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta si cu o autoutilitară parcată. Din accident a rezultat rănirea uşoară a tânărului de 24 ani care a fost transportat la Spitalul de Urgenta Giurgiu.

         Tinerii au fost testaţi cu aparatul etilo-test care a indicat valoarea 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul vinovat de producerea accidentului şi 0 pentru celălalt.

Poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu posedă permis de conducere vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie mai mare de cât cea admisă de lege.

(Jurnal)