Acasă Actualitate Ce au descoperit polițiștii de frontieră în cinci mjloace de transport oprite la Vama Giurgiu

Ce au descoperit polițiștii de frontieră în cinci mjloace de transport oprite la Vama Giurgiu

0
Ce au descoperit polițiștii de frontieră în cinci mjloace de transport oprite la Vama Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a cinci mijloace de transport, mai multe articole vestimentare, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În cursul zilei de 30.10.2022, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport.

Cu această ocazie colegii noștri au descoperit, în patru autoturisme și o autoutilitară, cantitatea totală de 703 de articole vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparţineau unor cetăţeni români.

Bunurile, în valoare de 173.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către colegii noştri, în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de persoanele sus-menţionate, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
6.8 ° C
6.8 °
6.8 °
81 %
3.6kmh
65 %
joi
14 °
vin
17 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
12 °