Duminică, 29 septembrie, agitație mare pe strada Griviței din municipiul nostru. Mai multe autospeciale cu mascați și echipaje ale poliției au descins la câteva adrese, ale unor cunoscuți comercianți de țigări din zonă. 

Despre aceștia se știa faptul că au deținut – și în trecut – cantități destul de însemnate de țigări de contrabandă, pe care le ofereau spre vânzare atât de la domiciliile lor, cât și în Piața Centrală sau în zona blocului Turn de pe strada Tineretului. 

La descinderile de duminică nu au fost însă găsite decât câteva pachete de țigări, semn că atât munca de prevenție a polițiștilor, cât și acțiunile intensificate ale polițiștilor de frontieră (care, aproape zilnic, confiscă de la diverse persoane cantități destul de însemnate de tutun contrafăcut) a început să dea roade. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, numai în Punctul de Frontieră Giurgiu, în luna septembrie, au fost confiscate un număr de 3.330 de pachete de țigări (66.600 țigarete), 4,8 kg tutun prelucrat, toate acestea valorând, în total, 58.480 lei.