Câți bani a câștigat Mutu la nuntă și din botezul fiului său. O adevărată afacere!!

0
224

De câteva zile tabloidele și canalele de televiziune nu mai prididesc în a ne furniza informații și imagini de la botezul micuțului  Tiago, produsul soților Adrian Mutu şi Sandra Bachici ( o fostă Miss România) și respectiv de la nunta celor doi, ce a avut loc concomitent cu botezul .

CANCAN.RO nu putea rata o astfel de ocazie și a aflat în exclusivitate, cine a participat la nunta-botez,  dar și  suma pe care a strâns-o ”briliantul”  cu ocazia celor două evenimente.

În afara rudelor şi prietenilor din România,  invitaţii de marcă au venit tocmai din Italia. Foarte mulţi dintre ei, manageri şi foşti colegi de la echipa de fotbal Fiorentina, care  au ţinut să fie prezenţi la petrecere, conform aceluiași  CANCAN.RO. Nași le-auu fost celor doi Mutu, Cosmin Contra, noul selecționer al Naționalei României la fotbal și soția acestuia.

Dar hai să nu vă mai ținem în suspans și să vă informăm că profitul cu care cei doi soţi au plecat acasă cu ocazia celor două evenimente  a fost de 120.000 de euro! Să trăiască!!

Tabloidul mai precizează că niciunul dintre invitaţi nu a dat pe masă  mai puţin de 1.000 de euro, așa că  cei 120.000 de euro strânși  nu trebuie să mire pe nimeni.

Evident că Mutu a făcut o afacere din această dublă sărbătoare, așa că a vândut drepturile de difuzare ale nunţii cu Sandra pe suma de 30.000 de euro, plus costurile locaţiei party-ului de după ceremonia religioasă, ajungând astfel la un onorariu de 50.000 de euro.

(Jurnal)