Cât le mai acordă Marin Anton, social-democraților, la guvernare…

0
467

Un  an, două guverne social-democrate. În opinia liderului organizației județene a PNL, Marin Anton, acesta este un semn clar al slăbiciunii PSD în a conduce România. De altfel, termenul pe care acesta li-l acordă social-democraților la conducerea Guvernului este, conform afirmațiilor sale din ultima conferință de presă, de maxim șase luni.

„Termenul pe care îl dau eu este de cel mult șase luni pentru actualul guvern Tudose. Pe de altă parte, nu știu dacă vor trece iarna, la câți pumni au de împărțit pesediștii între ei. Cu oameni lingușitori, ca președintele CJ Mina sau doamna prefect Crișu, nu vom avea șanse ca oameni din Giurgiu să ajungă, din nou, în funcții importante. PSD acum este în faza de linșaj total!” spunea liderul PNL, Marin Anton.

De asemenea, acesta mai atrăgea atenția asupra faptului că mișcarea împotriva lui Răzvan Cuc ar trebui să fie un prim semnal că ceva nu merge bine în PSD, mai ales la nivelul județului Giurgiu.

 Mai mult, liderul liberalilor atenționa asupra faptului că, odată cu demiterea din funcție a subprefectului Fabian Țârcă și a ministrului Răzvan Cuc, social-democrații giurgiuveni și-au „săpat singuri groapa din punct de vedere politic”, următorii pe lista execuțiilor fiind șeful Poliției, Viorel Polexe și șeful Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Giurgiu, Ilie Vasile, persoane „incomode” pentru prefectul Nina Crișu.

(Anna Lincă)