Aşa cum mai scriam cu ceva timp în urmă, mai mulţi locatari ai blocurilor din cartierul Policlinică ne-au solicitat ca în discuţiile avute cu reprezentanţii Primăriei Giurgiu şi în special cu primarul Nicolae Barbu, să semnalăm faptul că în această zonă ca şi în altele ale Municipiului, staţiile de  aşteptare destinate călătorilor în mijloace de transport în comun, nu sunt prevăzute cu minime condiţii de confort.

Cetăţenii se refereau în primul rând la un sistem de adăpostire în caz de ploaie, eventual dotarea staţiilor cu nişte bănci destinate mai ales persoanelor de vârsta a treia.

Sensibil, ca de fiecare dată la solicitările cetăţenilor, primarul Nicolae Barbu a răspuns cu promptitudine, oferind şi soluţii. În materialul alăturat veţi afla când vor fi instalate noile staţii deja pregătite şi  în ce zone ale municipiului.

Vezi ce surprize a pregătit Primăria în privinţa mijloacelor de transport în comun şi de ce alte facilităţi vor beneficia călătorii giurgiuveni din această primăvară .

(Jurnal)