Acasă Actualitate Care sunt principali parametri tehnici măsurați de operatorul de apă regional, Apa Service

Care sunt principali parametri tehnici măsurați de operatorul de apă regional, Apa Service

0
Care sunt principali parametri tehnici măsurați de operatorul de apă regional, Apa Service

Apa Service Giurgiu distribuie utilizatorilor săi apă a cărei calitate este supravegheată permanent prin proceduri tehnice riguroase, atât in laboratoarele proprii cât și împreună cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu.

Verificarea calității apei potabile distribuită consumatorilor se face în conformitate cu programele de monitorizare de control și audit. Prin monitorizarea de control se verifică calitatea organoleptică și microbiologică iar prin monitorizarea de audit se verifică conformitatea cu cerințele de calitate pentru parametrii din Legea 458/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, s-au identificat puncte diverse de prelevare uniform distribuite (stațiile de tratare Giurgiu Nord, Giurgiu Sud, Slobozia, Bolintin Vale și Mihăilești, Liceul nr. 2, Școala nr. 6, Școala nr. 8, Școala nr. 10, Școala nr. 1, Vama Veche, Piața Centrală, Str. Clopotari, Școala Slobozia, Primăria Slobozia, Școala Bolintin Vale, Primăria Bolintin Vale, Școala Mihăilești, Primăria Mihăilești, etc) de unde, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu, se prelevează și analizează, cu o frecvența stabilită de legea 974/2004 cu modificările și completarile ulterioare, un număr suficient și reprezentativ de probe de apă potabilă.

Astfel, apa noastră este responsabilitatea lor, iar monitorizarea calității apei este extrem de importantă pentru cetățenii municipiului Giurgiu, dar și a cetățenilor din județ celor care se alimentează cu apă de la Apa Service S.A.

Efectuăm permanent analize prin care monitorizam calitatea apei, în laboratorul Apa Service din toate punctele importante din oraș și din localități din județ” este mesajul transmis de către operatorul licențiat, care ne pune la dispoziție și valorile principalilor paramentri chimici măsurați.

Ar putea fi o imagine cu text

 (Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °