Care este produsul, de uz veterinar, solicitat împotriva Coronavirusului. Medicii spun, imperativ: NU-L LUAȚI!

0
376

Doctorul veterinar Ciprian Ofițeru ne atrage  atenția la  faptul că tot mai multe persoane se interesează de un produs de uz veterinar,  care, chipurile, ar  trata de Coronavirus-19.

Este vorba despre un antiparazitar, de tip IVERMECTINĂ ar combate  virusul. Radio șanțul pretinde că acest produs ar combate COVIT la om – ne preciza dr. Ofițeru. Să nu care cumva să ia cineva așa ceva pentru că anumite persoane pot dezvolta neurotoxicitate la aceste comprimate. Și eu și colegi din București suntem tot mai mult abordați cu privire la acest produs, să eliberăm acest produs , mai spunea medicul veterinar, giurgiuvean.   

 Nu există nciun studiu care să ateste efecte pozitive în Coronavirus. Într-adevăr Ivermectina  a fost folosită, exclusiv în baza unui studiu ”in vitro”, doar în laborator. S-a demonstrat că ar combate SARS 2, dar nu există în prezent niciun studiu pe om .  Doamne ferește să îl folosească cineva  și acesta  să fie  posesor al unei reacții adverse de tip neurotoxicicitate,  că moare cu zile!– menționa medicul.

Nu se recomandă așa ceva, sub nicio formă…! Deci nu putem elibera așa ceva atâta timp cât nu există o confirmare științifică a acestui produs- a mai precizat dr. veterinar Ciprian Ofițeru

(Jurnal)