Care este mesajul Inspectorului General Școlar, Mirela Delea, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

0
368

Mesajul a fost posta sâmbătă, 5 octombrie, pe contul său personal de socializare, de către Inspectorul Școlar General, Mirela Delea.

Iată, mai jos, integral, acest mesaj:

„La iniţiativa UNESCO şi a Organizaţiei Internaţionale a Muncii, încă din 1994, la data de 5 octombrie marcăm Ziua Mondială a Educaţiei.
Această zi este sărbătorită în peste 200 de ţări în semn de recunoaştere a rolului pe care educaţia îl are în evoluţia societăţii.
De Ziua Mondială a Educaţiei, cinstim şcoala, profesorii şi elevii deopotrivă, cinstim valoarea actului didactic şi rolul său în menţinerea şi dezvoltarea valorilor morale, ştiinţifice şi culturale ale unei naţiuni.
Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educatorului îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor colegilor mei, celor care sunt implicați în procesul educațional al tinerilor din comunitatea noastră, pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea tinerilor noștri.
Vă doresc, doamnelor și domnilor educatori, sănătate și putere de muncă, fericire și împliniri. Fie ca visele dumneavoastră să prindă viață, așa cum, grație muncii dumneavoastră, ați făcut posibil ca bună parte din visele copiilor noștri să devină realitate.

La Mulți Ani!

Mirela Delea – Inspector școlar general”