07171924-236628083Există situaţii limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă în 20 de localităţi din toată ţara.

Sâmbătă, 17 decembrie 2016, este rândul judeţului nostru să primească vizita Caravanei SMURD. Evenimentul va avea loc în municipiul Giurgiu, în faţa teatrului Tudor Vianu, din centrul oraşului şi se va desfăşura în intervalul orar 09:00-18:00.

Caravana constă ]n deplasarea unui centru de formare , mobil , în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Aşadar, vă aşteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, pentru a învăţa cât mai multe lucruri noi şi foarte utile, care ar putea salva viaţa semenilor dumneavoastră!

Jurnal