Primăria  Giurgiu, prin societăţile subordonate, a trecut deja la amenajarea locurilor de parcare, în mai multe cartiere din Municipiu.

La finalizarea lor locatarii vor avea ocazia de a solicita închirierea acestor locuri , plătind anual o taxă, după cum de curând vă informa cotidianul nostru.

Care sunt paşii de obţinere a unor astfel de locuri de parcare? Vă spune chiar primarul Barbu.

Vedeţi ce solicită primul edil al municipiului din partea cetăţenilor atunci când aceştia vor dori să închirieze locurile din faţa blocurilor de apartamente în care locuiesc…

4 COMENTARII

  1. Draga primarule ( cu p mic de data asta) mai lasa-ne cu smecheriile tale ca 27 ani am parcat foarte frumos si gratis in orasul asta. Bine ca ai venit tu cu ideile tale brailene sa faci bani multi aici. Uite asa de ai naighii noi giurgiuvenii nu vrem sa ti dam nici macar un leu pentru asfaltul acela care oricum este al nostru al giurgiuvenilor din mosi stramosi! Daca nu ne crezi mai citeste si tu putina istorie si vei afla. Eventual mergi pe la scoala. Abia asteptam sa te dam jos peste numai 3 ani . E dreptul nostru. Corect? Si mai scoate pensionarii aia din functii din Primarie si sa vezi ce de bani vei gasi atunci. Toata ziua te plangi ca nu ai fonduri. Dar pensionarii aceia ce salarii au mai omule? Ne crezi blegi pe toti?