Campionatul Ligii a 4-a porneşte la drum din acest weekend. Dunărea Giurgiu va juca pe stadionul Astra

0
288

Primul eşalon al fotbalului giurgiuvean, ediţia 2022-2023 debutează sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17:00. Să sperăm că nu vom mai asista la încă o întrecere dominată de acuze, scandaluri şi jigniri. 

Sâmbătă după amiază sunt programate după trei luni de pauză competițională, primele meciuri din „fotbalul mic” giurgiuvean!

Liga a 4-a va fi mai „săracă” decât în ultimii ani, căci pornește cu un handicap: număr impar de echipe în cele două serii, ceea ce înseamnă că etapă de etapă, vom avea doar câte 10 meciuri.

Energia Remuș și Victoria Adunații Copăceni pare să fie unul dintre meciurile cele mai echilibrate ale rundei din seria Sud. Un meci de tradiție în fotbalul giurgiuvean, căci în returul ediției trecute, fotbaliștii din Adunații Copăceni veneau la Remuș cu pretenții la puncte. Credem că și de data aceasta oaspeții vor veni cu aceleași pretenții și nu vor pleca cu mâna goală.

Dunărea Giurgiu primește vizita celor de la Real Colibași. Un prim meci cu un favorit cert: nu vedem cum echipa lui Năcae – cu tot elanul și ambiția, ar reuși să facă, pe stadionul Astra, mai mult decât limitarea scorului.

Giganții din Vărăști vor juca pe teren propriu cu Dunărea Oinacu. Meciul nu va fi unul deloc ușor pentru „Giganți”, dar nu credem că oaspeții vor pleca cu puncte de la Vărăști.

Gloria Comana primește vizita nou promovatei Inter Valea Dragului, dar indiferent de ambiția oaspeților, echipa gazdă pleacă cu prima șansă.

PS. Meciul dintre Astra Giurgiu și FC Popești- Leordeni a fost amînat la cererea echipei giurgiuvene. În aceste condiții partida dintre Dunărea Giurgiu și Real Colibași, nu se va mai juca pe stadionul din Port, ci pe stadionul Astra, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17:00.

Programul primei etape a Ligii a 4-a, seria Sud, ora 17:00

⚽ Unirea Izvoarele –  Viitorul Vedea

⚽ Energia Remuș –  Victoria Adunații Copăceni

⚽ Gloria Comana – Inter 2019 Valea Dragului

⚽ Giganții Vărăști –  Dunărea Oinacu

⚽ Dunărea 2020 Giurgiu -Real Colibași (stadion Astra)

⚽ M. V. Călugăreni – STĂ

(Costel Spînu)