Deși în perioada sărbătorilor cei mai mulți folosesc cardul pentru cumpărători se pare că BRD Giurgiu nu știe acest lucru , se face că nu știe, sau pur și simplu ne ignoră.

Altfel nu poate fi explicată indiferența cu care îi tratează pe clienții ce doresc să scoată bani de la bancomat. Mai mulți giurgiuveni ne-au reclamat faptul că de zile bune, bancomatul din imediata apropiere a supermarketului Supeco, aparținând BRD Giurgiu, nu funcționează.

Deplasându-ne sâmbătă, 22 decembrie, la locul indicat,  am constatat și noi același lucru. Întrebați de când nu funcționează bancomatul, agenții de securitate din cadrul supermarketului ne-au spus că cetățenii reclamă acest lucru de mai multă vreme. 

Alături de bancomatul BRD, un alt bancomat,  al Băncii Transilvania,  nu are nicio problemă. Nesimțirea sucursalei giurgiuvene BRD constă în primul rând în faptul că nu a făcut public acest lucru deși le stau la dispoziție atât ziare locale cât și o sumedenie de site-uri de informare.

 Încă o confirmare a faptului că Zgârcenia băncilor este la fel de mare ca Lăcomia lor, după cum descriau  în aceste zile,  reprezentanții Guvernului României, atitudinea bancherilor față de populație.

Nu credem că s-ar fi făcut gaură în… Bugetul BRD dacă, până la remedierea defecțiunii , în schimbul a  câteva sute de lei Sucursala ar fi solicitat site-urilor de presă din Giurgiu să îi atenționeze pe cetățeni printr-un anunț,  să nu bată drumul de pomană până la acest bancomat nefuncțional. Curat Bătaie de Joc , coane Fănică!

(Kâr Kotașul)