BookLand România în colaborare cu Primăria Călugăreni dau o șansă reală la o educație de calitate elevilor din comună

0
265

Școala Gimnazială nr. 3 din localitatea giurgiuveană Uzunu a îmbrăcat grazie ajutorului celor de la BookLand, haină nouă, aproximativ 140 de elevi urmând a se bucura de condiții moderne de educație începând cu noul an școlar.

Aceasta are în prezent două grupe pentru învățământul preșcolar cu 30 de preșcolari, 61 elevi la învățământ primar și 42 elevi la învățământul gimnazial, iar corpul profesoral este format din 19 cadre didactice, toate calificate.

De-a lungul anilor, această școală a dat comunității locale elevi cu rezultate bune la învățătură, dovada fiind, premierea în 2022 a absolventei de clasa a VIII-a, Beatrice Ioana Maricica, care a obținut media 10 (zece), de către Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

Datorită implicării BookLand, în colaborare cu Primăria Comunei Călugăreni – Giurgiu, școala a căpătat, după 5 luni de șantier, o nouă înfățișare, modernă și îmbietoare la învățat!

Trebuie precizat că Primăria Călugăreni a suportat integral costurile de manoperă, plus achiziția profilelor CD-UD, a tencuielii și la o parte din parchetul montat în sălile de clasă.

La lucrările de modernizare s-au implicat mai multe companii astfel ca elevii din Uzunu să aibă o șansă reală la o educație de calitate, amintind doar o parte dintre aceștia: La Notaru’ – SuperMarket, principalul partener în renovarea școlii), BILKA Steel, Elis Pavaje, Cesarom, Sipex Company, Maneuro Călugăreni, Ambiflux, Viva Credit, Siniat Romania, Sanotechnik Romania, Romstal Romania, Instal Impex și mulți, mulți alți.

Îl felicităm pe Dumitru Iordache, primarul comunei Călugăreni pentru efortul financiar considerabil pe care primăria pe care o conduce, l-a realizat, așteptând ca aceste proiecte să fie cât mai numeroase.

(Jurnal)