Bilanțul Clubului Sportiv de Arte Marțiale – Aquila Giurgiu, pe 2022 este unul plin cu medalii!

0
426

Anul 2022 a impus un alt nivel de pregătire, cu mult mai ridicat, ce s-a remarcat prin rezultate pe măsură, obiectivele îndrăzneţe ale Clubului Sportiv Aquila Giurgiu, condus de prof. Ion Chelu, fiind  îndeplinite în mare măsură.

Astfel, karatiștii de la Aquila au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la aproape toate nivelurile de competiții la care au participat.

Sportivii giurgiuveni, pregătiți de către prof. Ion Chelu, au participat anul acesta la 7 competiții naționale și la 3 competiții internaționale, obținând rezultate cu totul excepționale.

La competițiile naționale, sportivii de la Aquila Giurgiu au cucerit 109 de medalii : 46 de aur, 34 de argint şi 29 de bronz.

Pe plan internaţional au fost cucerite 7 medalii din care 2 medalii de aur, 2 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

Total medalii pe anul 2022: Aur – 48, Argint – 36 și de Bronz – 32, în total 116 medalii și două clasări pe locul 5 la Campionatele Mondiale.

Conducerea Clubului Sportiv Aquila Giurgiu, mulțumește prin intermediul cotidianului nostru, părinților și tuturor celor implicați în pregătirea și susținerea sportivilor, urându-le tuturor să se bucure de  liniște, pace și prosperitate în familie, precum si tradiționalul „La mulți ani!”

(Costel Spînu)