O adolescentă de 12 ani uimeşte lumea. Bianca s-a născut la New York, dar primii ani din viaţă şi i-a petrecut la bunicii din Braşov. Este astăzi unul dintre cei mai tineri hackeri din lume şi transmite un avertisment serios autorităţilor din România. În prag de alegeri, spune că votul tradiţional, pe hârtie, este şi cel mai greu de influenţat. Bianca participă la Bucureşti, alături de alţi 2000 de hackeri, la una dintre cele mai provocatoare competiţii. 

Bianca Lewis este noua revelaţie din lumea securităţii cibernetice. Cu doi ani în urmă, fata reuşea să descopere o vulnerabilitate din sistemul de vot din Statele Unite. 

Reuşita a adus-o pe Bianca în faţa Congresului american. Apoi în Europa, unde vorbeşte autorităţilor şi hackerilor de pe tot globul despre cum pot fi protejate sistemele online folosite în organizarea alegerilor. Bianca şi-a deschis şi propria companie de IT.

Chiar dacă s-a născut peste Ocean, sufletul ei a rămas mereu în România, la Braşov. Acolo bunicii o aşteaptă an de an, în vacanţă.

Astăzi, Bianca Lewis a avut un nou motiv să ajungă în România. Alături de aproape două mii de specialişti în siguranţă cibernetică, tânăra s-a întrecut în diferite competiţii de hacking.

În momente-cheie, autorităţi din întreaga lume apelează la experţi în siguranţă cibernetică, denumiţi şi „hackerii albi”. Sunt cei care studiază vulnerabilităţile sistemelor informatice şi vin cu soluţiile salvatoare. 

(Jurnal)