Beți la volan, depistați de polițiștii giurgiuveni

0
129

La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale au depistat în trafic un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din comuna Găiseni, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

În ziua de 19 martie a.c., pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, un bărbat de 58 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un autoturism care era staționat pe partea dreaptă a drumului, fără a fi înregistrate victime.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.